Lisa bureau

Extra handen nodig?

Huur Lisa in voor de volgende projecten:

Diensten

Persbericht

Persbericht nodig? Laat mij een persbericht voor je opstellen en opmaken. 

Je krijgt altijd eerst een intakegesprek waarin het doel van het persbericht wordt besproken. 

Ook ontvang je altijd een conceptversie voordat het persbericht definitief is.

Circa € 300, -

Emailmarketing

Wil je de nieuwsbrief uitbesteden of aan de slag gaan met email automation? Ook dit kun je kwijt bij Hier is Lisa. Samen gaan we aan de slag met een doel en bijbehorend strategie, ik doe de verdere uitvoer.

Op aanvraag

Een social mediastrategie

Heb je geen plan voor je social of kan je plan wel herschreven worden? Laat Hier is Lisa je helpen. Samen kijken we wat werkt, waarbij ik het onderzoek en strategisch plan opstel.

€1.350,-

Specialist in contentstrategie en -marketing

Flexibel

Werken met een zelfstandige betekent dat er snel geschakeld kan worden dan wanneer je gaat samenwerken met een bureau. Wil je snel schakelen? Of is de situatie onverwachts veranderd? Geen probleem bij Hier is Lisa.

Assertief

Werken met Hier is Lisa betekent dat je kunt rekenen op een pro-actieve benadering en advies. Samen gaan we voor betere kwaliteit en groei.

Wat betekent Lisa voor jouw bedrijf

Met Hier is Lisa haal je een specialist in huis die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online. En dat is fijn, want ontwikkelingen volgen zich vaak in rap tempo op! Content creatie betekent luisteren naar de doelgroep en hierop inspelen. Dit vraagt veel flexibiliteit, creativiteit, inlevend vermogen en daadkracht. Dat is wat bij Hier is Lisa aanwezig is.

Waarom kiezen voor Lisa?

  • Veel flexibiliteit
  • Een goed netwerk
  • Hands-on mentaliteit
  • Veel creativiteit 
  • Altijd iemand met een glimlach
  • En met een luisterend oor
  • Denkt verder dan haar neus lang is

Hoe Lisa te werk gaat

Plan

Alles begint met een plan. Waar staan we, wat is het doel en wat zijn de wederzijdse verwachting? Wat is de planning en budget? Hoe concreter, hoe beter. De basis voor een goede en succesvolle samenwerking begint bij de voorbereiding.

Do

Daarna is het tijd om aan de bak te gaan. Met een hands-on mentaliteit gaat Lisa aan de slag. Vragen of ideeën? Je hoort ze meteen. Samen helpen we het bedrijf vooruit.

Check

Een tussentijdse evaluatie is vaak een ondergeschoven kindje. Toch is dit een belangrijk element. Zijn we nog steeds tevreden met elkaar? Klopt de voortgang nog en worden de wederzijdse verwachtingen waargemaakt? Tijdige evaluatie voorkomt in de meeste gevallen escalatie.

Act

Tot slot werken we naar een goede afronding en overdracht. Wanneer Lisa het bedrijf verlaat, mag er geen onduidelijkheden meer zijn of een plan in de vrieskast belanden. Een goede overdracht voorkomt verspilling van mankracht.

Portfolio / Recente klantcases

Noscura
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Noscura

Communicatie-adviseur/ accountmanager
Binnen Noscura was Lisa verantwoordelijk voor het verder helpen van onderwijsinstellingen op het gebied van online communicatie. Het monitoren, opstellen van content, het beheren van social media speelden een grote rol hierin. Lisa was vooral gespecialiseerd in de communicatie met de studentendoelgroep. Livechat, WhatsApp en chatbots speelde een rol in het bereiken van de juiste communicatie.
Agroenergy
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

AGROENERGY

Communicatie-adviseur
Voor AgroEnergy verzorgde Lisa de gehele online communicatie, waarbij de focus lag op contentmarketing en social media (zowel de strategie en training als de uitvoering). Tevens viel het herschrijven van alle teksten op de websites ook binnen het takenpakket. 
Hoppig events logo
Hoppig events
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Hoppig Events

Marketing en PR-manager
Binnen Hoppig Events is Lisa verantwoordelijk voor de marketing en de public relations. Hierbij staat het bereiken van de huidige fans en het aantrekken van nieuw publiek centraal. 
KNGF Geleidehonden
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

KNGF Geleidehonden

Community manager 
In de rol als community manager speelt Lisa een grote rol voor de webcare, content op social media, het monitoren en het maken van een contentplan. In deze periode is TikTok naar een hoger platform getild om zo ook de iets jongere doelgroep succesvol te bereiken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief