Whitelabel contentmarketing

Lisa inzetten binnen je organisatie

Wil je snel opschalen en gebruikmaken van flexibel personeel?

Wellicht ken je de term 'whitelabel' al. 

De Engelse term white label betekent dat je een product of dienst door iemand anders op een legale manier wordt gepresenteerd als een eigen product. Op die manier kun je enorm profiteren van elkaars diensten. 


Ook ik ben op die manier in te huren. Jij verkoopt een product of dienst van mij aan jouw klant, maar je verkoopt het vanuit je eigen organisatie. Ik ga vervolgens mijn werk op de best mogelijke manier uitvoeren alsof de organisatie mijn kind is. Op die manier versterken we elkaar. 


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een koffiemoment aan. 


Remco van Staveren

Hoppig Events

Met Lisa maakten we meters.

Lisa heeft ons voor het festival goed geholpen met de strategie, contentbeheer en planning voor de onze social media kanalen en de vernieuwde website. Ze is meedenkend en proactief richting de eindklant maar kijkt wel vanaf de gebruikerskant. Top! 

Ook de jaren na Hyves werd ik gezien als zeer social savvy. Nieuwe tools en platform werd bij mij direct door de keuring gehaald: is dit relevant/ handig of moeten we dit snel vergeten? En overal vond men mij onder de naam Hier is Lisa.

 
Waar is Lisa? Hier is Lisa!

MISSIE

Het is mijn missie om ondernemingen verder te helpen met hun verhaal. Elke organisatie heeft een impact die gezien mag worden. Samen met bedrijven werk ik aan hun impact.

Het internet en de markt verandert nog elke dag, dus dit vraagt om creativiteit en flexibiliteit, iets wat Hier is Lisa kenmerkt. 

aangeboden diensten

Samenwerken met externe partijen vergroot het bereik en de bekendheid. Het is handig om dit strategisch in te zetten.

Een goede uitvoering van de content begint bij een gedegen strategie. Een sterke strategie op papier is het halve werk. 

Social media is een belangrijke tool om een merk mee op te bouwen, te monitoren en de reputatie aan te sturen. Maar hoe pak je dit allemaal aan?