Aan de slag met een workshop

Meteen up to date

Of het nu gaat om content, Instagram, LinkedIn of andere online marketingkanalen, de wereld verandert snel. Het is logisch is je niet altijd op de hoogte bent. Met een workshop ben je direct weer op de hoogte en weet je hoe je de ontwikkelingen moet toepassen binnen de organisatie.

Toegepast op de organisatie

Tijdens de workshop kijken we hoe je bepaalde elementen kunt inzetten op je eigen organisatie. We oefenen samen waardoor je sowieso met een aantal realistische ideeën de ruimte verlaat.

Op maat gemaakt

Geen workshop is hetzelfde! Behalve dat de gegeven kennis up-to-date is, kijken we vooral naar de behoefte van de organisatie. Dit kan betekenen dat er huiswerkoefeningen zijn en er een follow-up gesprek plaatsvindt. Of dat we een langer moment zitten om nog grotere stappen te kunnen zetten.
Zo past een workshop bij elke behoefte, wens en budget.

Waarom een workshop?


De afgelopen jaren heb ik tal van workshops mogen geven aan bedrijven. Grote groepen, kleine groepen en zelfs een groep studenten. Wanneer ik een workshop geef, vind ik het belangrijk om continue de interactie aan te gaan met het publiek. Dit betekent dat er diverse oefeningen verwerkt zullen zijn waardoor je zult zien dat alle kennis toepasbaar is.

Ik weet als geen ander hoe veranderlijk de branche van contentmarketing is en dat het een uitdaging kan zijn om bij te blijven. Laat ik hier direct op inspelen door me dagelijks te verdiepen. Zo kun jij doorgaan met jouw doel en zorg ik dat je met de juiste kennis verder kunt.

0
Workshops gegeven
0
Bedrijven geholpen
0
Verschillende workshops
0
Deelnemers
Werken aan persbericht

Daarom een workshop

 

 • In een dagdeel spijkeren we de kennis van jou en je collega’s bij. 
 • Je hebt er geen voorbereidingen aan. 
 • Na afloop toch nog vragen? Sta vrij om ze alsnog te stellen. 
 • Toch een aantal deelnemers extra? Geen probleem! 
 • Je weet in ieder geval dat je met nieuwe kennis wel de doelgroep weet te bereiken en laat zo geen kansen liggen.
 • Met een workshop zorg je er direct voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. 

- Veelgestelde vragen -

Wat is de maximaal aantal deelnemers?

Het maximum aantal deelnemers is 12 personen. Dit heeft ermee te maken dat er ruimte moet zijn voor interactie en de dialoog. Bij grote groepen zie je dit minder terug. Wil je toch een workshop voor meer dan 12 personen? Vraag dan naar de mogelijkheden. Samen komen we er altijd uit.

Kan ik op korte termijn een workshop volgen?

Workshops kunnen natuurlijk altijd aangevraagd worden. Over het algemeen kan een workshop vanaf 5 werkdagen gegeven worden. 

Geef je alleen incompany workshops of ook losse?

Op dit moment zijn het incompany workshops. Voor najaar 2022 staan ook losse workshops op de planning. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je dit niet wilt missen.

 

Hoeveel kost een workshop?

Dit verschilt per workshop en de bijbehorende duur. Vraag naar de mogelijkheid.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je hierin voor mijn nieuwsbrief.

  NEEM CONTACT OP

  E: info@hierislisa.nl

  T: 06 – 22 18 86 13

  COPYRIGHT © 2022 - HIER IS LISA